İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Akıl ve Zeka Oyunlarında Derece Alan Öğrencilerimizi Makamında Kabul Etti

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Elif Özbek, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akıl ve Zeka Oyunları müsabakalarında ilçemiz Emine Rasim Özkaya İlkokulu 3.sınıf öğrencilerinden Mangala kategorisinde Mamak Birincisi Furkan Emir Uruçlu ve Q Bitz kategorisinde Mamak İlçe Üçüncüsü Kaan İnce'yi Okul Müdürümüz Bahri Aygar refakatinde makamında kabul ederek öğrencilerimizi tebrik etti.

30.04.2024 47

Adres:
Hürel Mah. 6. Cad. No1 Mamak/ ANKARA Saimekadın Tren Köprüsü Yanı, Eski adı Esentepe ilköğretim Okuludur.