ANKARA / MAMAK - Emine Rasim Özkaya İlkokulu

Emine Rasim Özkaya İlkokulu

Adres
Hürel Mah. Şehit İdris Yılmaz Cad. No 2 Mamak/ ANKARA Saimekadın Tren Köprüsü Yanı, Eski adı Esentepe ilköğretim Okuludur.
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :TAM GÜN